Blaak Banner
Onze partners
Blaak Verzekeringen
Autorijles.nl


Lesautoverhuur
Flexpulse


Tango
Klanten schrijven


Premiums.mobi
Peter Claassen


FirstStop
Rijles App


VekaBest
haal je theorie


Taal van de weg
Opmaat incasso


Lescam.nl
Hyundai


Rechstwinkel voor Ondernemers
Tweets
taal van de weg

Taal van de Weg: Praktijkgerichte verkeersleermiddelen
 
Ons bedrijf
Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf. Wij leveren praktijkgerichte verkeersleermiddelen in voor iedereen begrijpelijke taal.
Uniek in Nederland: ultracustomized producten!
Wij leveren diverse producten in de huisstijl van uw rijschool! Ook heeft u de mogelijkheid reclame en/of rijschooltarieven in diverse boekjes te laten plaatsen. 
 
Wij gaan voor kwaliteit!
Wij besteden ons drukwerk uit zodat we de beste kwaliteit producten kunnen leveren. Onze producten worden met – en door vakspecialisten en ervaringsdeskundigen samengesteld.
 
Wij garanderen een snelle levertijd!
Flexibele werktijden en vlotte afhandeling van de binnengekomen orders garanderen een snelle afhandeling van uw bestelling.
 
Wij gaan voor goede communicatie!
U wordt op de hoogte gehouden over de voortgang van uw bestelling. Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze binnen één werkdag.
 
Als deelnemer van de SRB krijgt u 15% korting
Vraag met het invulformulier onderaan deze pagina eerst uw permanent geldige kortingscode op. Tijdens afronding van het bestelproces op onze website vult u uw kortingscode in. De korting (op de ex. BTW prijs) wordt direct verrekend bij het plaatsen van de order.

U kunt onze producten bestellen op www.taalvandeweg.com.  Klik op ons logo en u wordt doorgelinkt naar onze website.


USB

Kortingscode Taal van de Weg

Wanneer u hieronder uw gegevens invuld ontvangt u z.s.m. de kortingscode in uw mailbox. Met deze kortingscode krijgt u 15% op het gehele assortiment van Taal van de Weg. Vul het onderstaande formulier in en kijk snel op www.taalvandeweg.com om uw bestelling af te ronden.SRB relatienummer: *
Naam Rijschool: *
Contactpersoon: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoonnummer: *
Email: *
 
Opmerking: