Blaak Banner
Onze partners
Blaak Verzekeringen
Autorijles.nl


Lesautoverhuur
Flexpulse


Tango
Klanten schrijven


Premiums.mobi
Peter Claassen


FirstStop
Rijles App


VekaBest
haal je theorie


Taal van de weg
Opmaat incasso


Lescam.nl
Hyundai


Rechstwinkel voor Ondernemers
Tweets

Reviewsysteem Klanten Schrijven

Klanten schrijven is een alternatief voor alle reeds bestaande klantbeoordelingssystemen. Klanten schrijven onderscheidt zich vooral in prijs/kwaliteitsverhouding en royale openingstijden van 10.00 tot 22.00 uur!

 

Populariteit klanten schrijven.
Veel rijscholen zetten steeds vaker een reviewsysteem in. Logisch, omdat uit verschillende onderzoeken blijkt dat meer dan 96% van de bezoekers een aankoop laat afhangen van reviews of beoordelingen. Helaas hebben de huidige reviewsystemen nog steeds een keerzijde voor veel ondernemers, namelijk de te hoge kosten.

Ook de SRB kiest voor klanten schrijven.
De Stichting Rijschool Belang (SRB) ziet in klantenreviews een toegevoegde waarde. De SRB heeft gekozen voor: kwaliteit, functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van klanten schrijven. De SRB is van mening dat de betaalbaarheid van het systeem, “de maandelijkse kosten”, een belangrijk onderdeel in de afweging zou moeten zijn. Daarom is er gekozen voor het reviewsysteem “Klanten schrijven” van Uwilthosting.nl.

 

Eenvoudig in gebruik.
Het reviewsysteem Klanten schrijven is zeer eenvoudig in gebruik, zo kan de beheerder zelf de vragen samenstellen, één of meer standaard uitnodigingen maken welke je eenvoudig individueel of naar meerdere leerlingen kan sturen. Verder houdt het systeem bij, welke leerlingen een review hebben gegeven, zodat deze bij een reminder niet nogmaals worden uitgenodigd.

 

Aanbieding voor SRB deelnemers.

 

Geen stilzwijgende verlening.
Uwilthosting.nl doet niet aan stilzwijgende verlengingen. Zij sturen na 10 maanden een mail met de vraag of de klant wel of geen gebruik wil blijven maken van hun diensten. In dit voorstel staat dan ook het eerder genoemde kortingspercentage van 20%.

Banner op de website.
De banner voor uw website is eenvoudig in de eigen website te plaatsen. Kortom: een zeer compleet pakket en dat tegen een heel scherp tarief aldus Gertjan Kaandorp van Uwilthosting.nl.

 

Rijschool vergelijkingssites.
Er komen zo lijkt het, steeds meer nieuwe rijschool vergelijkingssites bij, dit maakt het voor consumenten dan ook niet eenvoudiger. Zoals bekend heeft Team Alert inmiddels de, niet onomstreden, site www.rijscholenkiezer.nl gelanceerd.

 

Direct aanmelden!?

Aanmelden kan via de volgende link: www.klantenschrijven.nl/srb