Blaak Banner
Onze partners
Blaak Verzekeringen
Autorijles.nl


Lesautoverhuur
Flexpulse


Tango
Klanten schrijven


Premiums.mobi
Peter Claassen


FirstStop
Rijles App


VekaBest
haal je theorie


Taal van de weg
Opmaat incasso


Lescam.nl
Hyundai


Rechstwinkel voor Ondernemers
Tweets

Een van de belangrijkste taken binnen uw rijschool is het geven van rijles. Daarom zorgt PlanRijles op de achtergrond voor 90% van uw administratie. Agenda, kilometerstanden, urenregistratie, facturatie en leerlingenbeheer worden grotendeels geautomatiseerd. Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden verwijzen wij u naar de functionaliteiten pagina. Een korte controle aan het einde van de dag is voldoende, want uiteraard houdt u de volledige regie.

 

Voor alle deelnemers van Stichting Rijschool Belang hebben wij een speciale aanbieding. SRB deelnemers krijgen een korting van € 5,00 per maand per afgenomen licentie/instructeur.

 

Klik hier om naar de speciale SRB aanbiedingenpagina te gaan.

Flexpulse is een modern bedrijf dat door jarenlange praktijkervaring in de rijscholen branche is uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers van rijschoolsoftware. Misschien is het feit dat wij alles in het werk zullen stellen om een product te leveren dat in vele opzichten uniek te noemen is voor u nog interessanter.

 

Bent u als rijschool op zoek naar een betrouwbare leverancier voor al uw online agenda- en boekhoudsystemen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.