Blaak Banner
Onze partners
Blaak Verzekeringen
Autorijles.nl


Lesautoverhuur
Flexpulse


Tango
Klanten schrijven


Premiums.mobi
Peter Claassen


FirstStop
Rijles App


VekaBest
haal je theorie


Taal van de weg
Opmaat incasso


Lescam.nl
Hyundai


Rechstwinkel voor Ondernemers
Tweets
SRB & Lesautoverhuur.nl

Stichting Rijschool Belang en Lesautoverhuur.nl zijn speciale voorwaarden overeengekomen voor het leveren van vervangende lesvoertuigen bij schade. Het behoud van mobiliteit en omzet voor de rijschoolhouder speelt daarbij een belangrijke rol.

 

Lesautoverhuur.nl is de specialist in vervangend vervoer met dubbele bediening. De SRB, Lesautoverhuur.nl en Blaak Verzekeringen proberen met de processen het verlies van omzet bij schade en de bedrijfsschade door stilstand tijdens de reparatie daarmee te beperken. Deze extra service is voor veel rijschoolhouders onmisbaar. 

 

De keuze van de SRB voor Lesautoverhuur.nl sluit nauw aan op de slogan van de SRB: “Samen staan we sterk”.

 

 

Bij schade aan uw lesauto, wilt u het liefst zo min mogelijk rompslomp en zo snel mogelijk weer aan het werk. Dan is Lesautoverhuur.nl voor u dé partij bij uitstek. Niet alleen helpen wij u binnen 24 uur weer op weg, ook kunt u de schade aan uw lesauto bij ons laten herstellen. Bij het leveren van uw vervangende lesvoertuig nemen wij gratis uw lesauto mee en zorgen we voor een vakkundig en snel schadeherstel. We nemen u alle zorgen uit handen!

 

Lesautoverhuur verzorgt schadeherstel van lesauto’s door heel Nederland. De reparatie van uw lesauto wordt verzorgd door onze professionele partner Autoschade Herstel van der Sanden. Zij staan voor kwaliteit, snelheid en een groot aantal extra services. Maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstel, een uitgebreide expertise en het gebruik van de meest innovatieve technologieën in het vakgebied zijn hiervan enkele voorbeelden.

 

Wilt u meer weten over schadeherstel door Lesautoverhuur? Neem contact met ons op of kijk op www.autoschadevandersanden.nl/.

 

Heeft u een schade dan gelden onderstaande SRB voordelen voor u:

 

 

 

Over Lesautoverhuur.nl

Lesautoverhuur.nl is in 2009 opgericht als de eerste verhuurder van lesauto’s in Nederland. Door de jaren heen hebben we een wagenpark van ruim 40 lesvoertuigen opgebouwd. Uiteraard werken we nog steeds aan uitbreiding van ons wagenpark en aan verbetering van onze dienstverlening.

 

Lesautoverhuur.nl biedt allerlei diensten om de mobiliteit van rijschoolhouders te waarborgen. Verhuur en lease (kort en lang) van lesvoertuigen vormt de basis van onze dienstverlening. Daarbij staan snelheid, flexibiliteit en een goede service centraal. Vanuit onze vestiging in Schijndel en met ons uitgebreide landelijke netwerk van professionele partners bedienen we klanten door heel Nederland. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Lesautoverhuur.nl verhuurt een breed assortiment aan lesvoertuigen door heel Nederland. Van de meest populaire personenauto’s tot E-achter-B-combinaties en lesvoertuigen voor het C1- en D1-rijbewijs. Representatief, snel en gemakkelijk.

 

Heeft u schade aan uw lesauto? Heeft u tijdelijk meer lessen maar (nog) niet voldoende lesauto’s? Of wilt u uw lesaanbod uitbreiden met lessen voor het C1-rijbewijs, zonder nu al een grote investering te hoeven doen? Dan is Lesautoverhuur.nl u graag van dienst. Lesautoverhuur.nl biedt u een breed aanbod representatieve lesvoertuigen, van personenauto’s tot E-achter-B-combinaties. Binnen 24 uur, overal in Nederland. Bovendien vindt u bij Lesautoverhuur.nl alle flexibiliteit die u nodig heeft: u huurt de lesvoertuigen al vanaf 1 dag tot zelfs enkele jaren.

 

U kunt dan afspreken wanneer en bij welke reparateur uw het voertuig laat herstellen. Vermeld wel even dat u deelnemer bent van de Stichting Rijschool Belang!